Vodolim

+385 (0) 49 286 596 vodolim@vodolim.eu

Menu
Povijest tvrtke

Vodolim je građevinski obrt sa sjedištem u Donjoj Stubici.

Početkom sedamdesetih godina prošloga stoljeća javlja se ideja za otvaranje samostalne obrtničke radione. Vodolim je osnovan 1973. godine, a osnivač je Leopold Brundula. Prva radiona s nešto osnovnog alata otvorena je u dvorištu kuće obitelji Brundula. Osnovna djelatnost radione bila je uvođenje vode i vodovodne instalacije te građevne limarije. Sredinom osamdesetih u Vodolim-u dolazi do značajnih promjena, Krešo Brundula preuzima obrt te pruža priliku mladim srednjoškolcima obrtničkih škola da usavrše zanat. Početkom devedesetih Vodolim dobiva priliku surađivati na većim poslovima što je rezultiralo dolaskom Katarine Brundula u obrt, a time još veći razvoj obrta i njegovog stasanja u respektabilan gospodarski subjekt tog kraja. 2001 godine dovršeno je i pušteno u pogon novo sjedište obrta Vodolim. Vodolim je tada brojio petnaestak zaposlenika. 2002. godine otvorena je maloprodajna i veleprodajna trgovina instalacijskih materijala i opreme renomiranih proizvođača. Krajem 2014. godine obrt preuzima treća generacija, Vanja Brundula.


2

Danas Vodolim zapošljava šezdesetak djelatnika te 5 inženjera. Područje djelatnosti značajno se proširilo i sada obuhvaća izgradnju, adaptiranje, opremanje objekata, izrada troškovnika, projektiranje održavanje kuća, stanova i kompleksa te sve radove u građevini.  Vodolim je trenutno konkurentno poduzeće na području velikih instalaterski projekata. Raspolaže modernom tehnologijom, četrdeset godišnjim iskustvom na područuj instalaterskih radova; VODOVOD I KANALIZACIJA, STROJARSTVO TE ELEKTROINSTALACIJE. Vodolim se ponoso svojom organiziranošću, fleksibilnošću te profesionalnom poslovanju.  U zadnjem valu proširenja Vodolim je uveo najam alata i strojeva za završne radove u građevinarstvu. Tradicija i kvaliteta izrade te ugradnje osigurava pozamašne reference. Sjajna organizacija i sposobnost cjelokupnog tima omogućava preuzimanje velikih i zahtjevnih poslova. Obrt surađuje s više od trideset kooperantskih poduzeća i obrtničkih radiona, te tako raspolaže timom s više od 150 kvalificiranih kadrova. Radiona je opremljena najsuvremenijom opremom te kvalitetnim voznim parkom.

Vodolim u svojoj trgovini na veliko i malo nudi sve za vodovod, kanalizaciju, centralno grijanje te boje i lakove, ljepila, vijčanu robu, sanitarije, kupaonski namještaj, galanteriju, keramičke pločice kao i solarne kolektore uz dostavu i ugradnju. Iz godine u godinu djelatnosti se povećavaju pa je Vodolim tako postao distributeri nekolicine poznatih građevinskih brendova ,a jedan od njih je i njemački proizvođač opreme za grijanje te lidera kod opremanja niskoenergetskih objekata Viessmann.

 

IZVODIMO KOMPLETNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU OD ISKOPA DO USELJENJE NA OBJEKTIMA; STAMBENE NAMJENE, JAVNIM USTANOVAMA TE POSLOVNIH OBJEKTIMA:

Vodolim

Vaš partner u gradnji

Skip to content